No Comments

В наш непростий час особливо важливим і цінним є можливість поспілкуватись з фахівцями музейної справи, колегами з інших музеїв, дізнатись про те, чим живуть музеї сьогодні, що роблять для того, щоб нашим відвідувачам було цікаво і комфортно під час екскурсій. Все це стало можливим на курсах підвищення кваліфікації для керівників та наукових співробітників музеїв «Культура музейного експонування». Курси були підготовлені та проведені 11-15 грудня Обласним центром підвищення кваліфікації працівників культури, мистецтва та туризму Житомирської обласної ради.
Заняття проводили Голова правління ГС «Всеукраїнська асоціація гідів» Яніна Гаврилова, представник Європейської асоціації гідів-інтерпретаторів Вячеслав Арещенко, науковий співробітник Національного музею історії України Наталія Лихицька та Світлана Максимець, практикуючий психолог, доцент кафедри загальної, вікової та педагогічної психології загальної, вікової та педагогічної психології ЖДУ ім. І. Франка.
Музейні співробітники не тільки дізнались багато цікавого і нового, а також мали змогу поділитись власним досвідом роботи та розповісти про свої здобутки.
Висловлюємо щиру подяку Обласному центру підвищення кваліфікації працівників культури, мистецтва та туризму Житомирської обласної ради, фахівцям, які приймали участь у курсах, та особисто пані Аллі Примачук.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *