No Comments

Цьогорічне відзначення дня народження С. П. Корольова виявилося не таким широким, як завжди – російська агресія вплинула на життя всіх українців. На щастя, вдалося здійснити покладання квітів до пам’ятника та бюсту нашого славетного земляка, видатного вченого, уродженця Житомира Сергія Павловича Корольова.

До сьогоднішніх заходів в онлайн та офлайн форматах долучилися представники керівництва області, міста, управління культури та музеїв нашої України. В експозиції «Космос» гостям музею  було представлено презентацію про роботу під час війни, відвідувачі подорожували Всесвітом у зорельоті «Еней», дивилися фільми, присвячені С. П. Корольову. У меморіальному будинку-музеї було презентовано дві виставки з фондів, де  наші гості побачили родинні реліквії та особисті речі Сергія Павловича.

Надзвичайно приємно було спілкуватися з колегами з Музею фарфору Баранівської міської ОТГ – обмінялися досвідом, обговорили плани на  майбутнє та знайшли шляхи подальшої взаємодії.

Хоча музей був відкритим всього лише пів дня, ми раді, що змогли відчути частинку нашого довоєнного життя. Дуже чекаємо ПЕРЕМОГИ та того моменту, коли музей відчинить свої двері і життя вируватиме наповну!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *