No Comments

Протягом багатьох років надійним партнером музею космонавтики є “Корольов Паб” і туристична агенція “Патріот”. Містяни, а також ті, для кого Житомир став вимушеним притулком під час війни, знають: “Корольов Паб” – не просто заклад громадського харчування: це “атмосферне” місце, де можна відпочити, послухати “живу” музику у виконанні талановитих музикантів, куди можна привести дітей не лише на смачні піцу чи бургер, а й для того,  щоб цікаво та з користю провести час на майстер-класі від креативних майстрів.
Ще у перші місяці повномасштабної війни співробітники музею вперше завітали до “Корольов Пабу”, щоб розважити маленьких відвідувачів закладу, розповісти цікаві факти про Космос, познайомити з музейним роботом Мекканоїдом.  
І ось сьогодні музей вдруге запросили до “Корольов Пабу”. Цього разу діти дізналися про видатного українця Сергія Корольова, здійснили віртуальну “екскурсію” кімнатами “Меморіального будинку-музею академіка С.П. Корольова”, довідалися, які ракети створював наш земляк, й самі спробували себе у ролі конструкторів ракетної техніки під час майстер-класу: “Ракета власними руками”.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *