No Comments

Багато яскравих, новаторських і непересічних фото-проектів представлено житомирянам і гостям нашого міста завдяки співпраці з талановитим художником і організатором, арт-директором арт-об’єднання “Кyivphotos-Hall” Валерієм Лещинським. Глядачі розглядали фортеці України, милувалися автентичним українським костюмом, мандрували загадковим світом «Лісової пісні» Лесі Українки, мріяли про життя на далеких планетах. Сьогодні пан Валерій знайомив відвідувачів з роботами фотомайстрів всієї України під час відкриття фотовиставки «НЕСКОРЕНІ».
Пісні та слова Ірини Антонович торкнулися сердець присутніх, серед яких були військовослужбовці ЗСУ. Мелодія та спів наповнювали музей неповторною атмосферою.
Також на відкритті виступив французький кінорежисер-документаліст та фотограф Жакі Леба, який кілька років живе в Україні, займається фіксацією жахіть війни та висвітлює події в Україні для європейського телебачення.
На заході були присутні студенти та викладачі Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка. Здобувачі освіти із зацікавленістю розглядали фотороботи та уважно слухали Валерія Лещинського. Ігор Шурпан презентував студентські фотороботи, зроблені під час війни. Всі присутні одностайно відмітили професіоналізм молодих фотохудожників.
Підводячи підсумок сьогоднішнього дня, можемо сказати, що виставка «НЕСКОРЕНІ» нікого не залишила байдужим, бо вона присвячена всім нам – українцям, які боряться за свободу!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *